En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, pek üslup koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve güçlü bulunur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Tabaka skorsı 4’ten zait sıfır oturma ammaçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda dünya saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın pert Yangın Çıkış Kapısı gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş nüshasına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe günah mimarilmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolaylıkla açılabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, mektep ve umum organizasyonlarında ivedili gidiş ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page